miercuri, 26 ianuarie 2011

House MD

Una dintre marile tragedii ale vieţii - mereu ceva se schimbă.
(Dr. House)

6 comentarii:

Iulia A. spunea...

Îl ador pe omul ăsta! Și câtă dreptate are... Uneori mi-aș dori să am caracterul și atitudinea lui...

Cristiana spunea...

Şi eu. E genial. Ce bine ar fi daca aş putea să am atitudinea lui, măcar în anumite situaţii :)

Serafina spunea...

Este rautatea si indiferenta intruchipata, acest dr. House, chiar daca este genial tot RĂU ramane. Cum as putea sa va mai iubesc daca ati fii atat de indiferente si sarcastice si netolerante si ....

Cristiana spunea...

Eh, tot ne-aţi iubi! Eu chiar mi-aş dori să am atitudinea lui în anumite situaţii ... de exemplu atunci când îmi vine să plâng şi sunt nervoasă şi mă simt jignită aş prefera să fiu ca el. În rest, sunt conştientă că am prea multe sentimente pentru prea mulţi oameni şi nu pot!

Iulia Arion spunea...

Eu nu cred că e rău decât în aparență. Sarcasmul mi se pare extraordinar, un element necesar dacă vrei să treci prin viață cu fruntea sus. Mai cred că House e așa datorită frustrărilor sale. La fel ca noi toți. Și eu sunt rea și sarcastică uneori și mă speriu de chestia asta. În esență, sunt altfel. Dr. Wilson(catre House): Nu te placi pe tine însuţi. Dar te admiri. E tot ce ai şi te agăţi de asta. Te temi că dacă te schimbi, vei pierde lucrul care te face special. Nefericirea nu te face mai bun decât ceilalţi. Te face pur şi simplu nefericit.

Cred că spune tot :).

Cristiana spunea...

Iulia are dreptate :)

Trimiteți un comentariu